top of page

L'EQUIP

Som un estudi d'interiorisme que neix a Girona al 2007 de la col·laboració entre:

 

Josep Mª Bosch i Bosch professional amb una llarga i reconeguda trajectòria de més de 40 anys, membre honorífic del CODIC-Gi (Col·legi de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya – Girona).

 

Mario Ramos Pérez interiorista col. nº 1151, amb més de 20 anys d’experiència en el sector.

 

Josep Mª Bosch de Puig interiorista col. nº 1325, vinculat a l’equip des del seu inici, amb més de 15 anys d’experiència en l’àmbit del disseny d’interiors.

 

La diferència generacional de l'equip, fa que els projectes que es desenvolupen a l’estudi adquireixin un caràcter especial, on es prioritza  la funcionalitat i comoditat dels espais, amb un disseny molt depurat, posant especial atenció als petits detalls, incorporant els materials més innovadors i l’aplicació de les últimes tecnologies. 

L'ESTUDI

Desenvolupem projectes de característiques molt diverses: d'àmbit empresarial o particular, de gran o petit format, per a qualsevol activitat professional (comerç, oficina, indústria, etc), així com habitatges i disseny de mobiliari,  estands, expositors, paisatgisme, entre d'altres.

 

Creem, projectem i decorem espais, sempre en funció de les necessitat del client, amb els conceptes més actuals, integrant elements d'última generació, o adoptant una tendència clàssica o de caire rústic.

 

En base a una reunió inicial, realitzem els estudis d'avantprojecte que ens permetran compartir l'objectiu i preferències del client i poder definir les directrius de treball de l'estudi.

 

Personalitzem cada projecte, realitzant una valoració de l’entorn, els equipaments i l'estil, per tal d'elaborar el concepte definitiu.

 

Duem a terme la direcció tècnica en el desenvolupament del projecte, la coordinació dels diferents industrials en el seguiment dels treballs i l'assessorament professional per acurar els acabats.

  • Facebook

BRB ESTUDI D'INTERIORISME

Gran Via de Jaume I, 18   5è 1a     GIRONA     T 972 003 367

 

brb@brb.cat

bottom of page